Ingrediente:
- paste proaspete sau penne
- 1 ceapa
- 4 catei usturoi
- 1 kg rosii
- ardei iute
- cimbru
- busuioc
- rozmarin
- sare
- piper
Mod de preparare:
Intr-o tigaie incinsa adaugam ceapa taiata marunt si o calim bine. Dupa ce am calit ceapa adaugam usturoiul tocat si mai lasam la calit 2 minute. Rosiile le taiem cubulete si le adaugam in tigaie impreuna cu ardeiul iute, cimbrul, busuiocul, rozmarinul, sarea si piperul. Lasam sa fiarba aproximativ 15-20 minute.
Intre timp punem apa la fiert pentru paste.
Dupa ce a fiert sosul il punem in blender si il mixam bine. Turnam sosul peste pastele fierte si mancarea este gata.
Dupa ce a fiert sosul il punem in blender si il mixam bine. Turnam sosul peste pastele fierte si mancarea este gata.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu